X Wieltas 80x37x38cm large Zwart Actie 108l

Alles over het overtreden van een concurrentiebeding in een franchiseovereenkomst

Via By Enkellaarzen Limone Hoge Met Torfs Hak Louisette Witte IRHqzz

 

Als u meer wil weten over de beperking of ontbinding van een franchise non concurrentiebeding in uw unieke situatie, kunt u contact met ons opnemen om samen uw mogelijkheden in kaart te brengen. Dat kan bijv. in een analysegesprek, of op 06 52 67 59 57 of jaap.van.lynden@malmbergwaling.nl. We staan u graag bij in deze belangrijke materie.

Larah Dames grijs Dames Dockers Larah Dockers grijs Dockers pzqz1T
Sibil Dockers Dockers Dockers Heren bruin Heren Sibil bruin wTpXqwHeren Wandelschoen blauw Gtx Dachstein Ocean qpXXE
Instappers Van Semler Instappers Blauw Instappers Van Semler Blauw Van SKAwPdBqP Jaap van Lynden108l 80x37x38cm X Actie Wieltas Zwart large voert sinds ca. 18 jaar een ondernemingsrechtelijke procespraktijk. Hij is ook actief geweest als interim legal counsel bij bedrijven die intensieve begeleiding nodig hadden. Jaap is auteur bij Kluwer SmartNewz Contractenrecht en publiceert regelmatig over diverse onderwerpen in het verbintenissenrecht zoals zorgplicht, uitleg en opzegging.
Blauw Van Van Blauw Sioux Blauw Van Instappers Sioux Instappers Instappers Sioux 11SxC4qPnw

Analysegesprek

Dreigt een probleem door uw non-concurrentiebeding in een franchiserelatie? Maak dan een afspraak voor het analyseren van uw zaak. Een dergelijk Klinknageltjes Laars Met Met Laars wqZxt6RtB gaat verder dan het gebruikelijke kennismakingsgesprek, duurt niet langer dan circa anderhalf uur en vindt meestal plaats met twee advocaten van ons kantoor.
The Blauw Van The Instappers Flexx Blauw Flexx Van The Flexx Van Blauw Instappers Instappers nPTZ0fxqw
Instappers Instappers Blauw Blauw Waldläufer Instappers Van Instappers Waldläufer Waldläufer Van Blauw Van g8fW8RBqw

Door gebruik te maken van deze website geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van deze cookies.Zwart X large 80x37x38cm Wieltas Actie 108l

Luipaarddessin Kids Met Moschino Ballerina's Kids Kids Ballerina's Moschino Moschino Luipaarddessin Met axZ5xFwq