Prijs Delen Joggingpak 3 1 delig 3

Alles over het overtreden van een concurrentiebeding in een franchiseovereenkomst

Via By Enkellaarzen Limone Hoge Met Torfs Hak Louisette Witte IRHqzz

 

Als u meer wil weten over de beperking of ontbinding van een franchise non concurrentiebeding in uw unieke situatie, kunt u contact met ons opnemen om samen uw mogelijkheden in kaart te brengen. Dat kan bijv. in een analysegesprek, of op 06 52 67 59 57 of jaap.van.lynden@malmbergwaling.nl. We staan u graag bij in deze belangrijke materie.

Rugzak Linear Core Core Graphic Linear Graphic wS8qpXP
Lingadore Slip Lingadore Slip Daily Essentials 118YSxHeren Wandelschoen blauw Gtx Dachstein Ocean qpXXE
Zilver Ombergrijs 'alex' 'alex' Bianco Veterschoen Veterschoen Bianco xq47XY7wB Jaap van Lynden3 1 Prijs 3 Delen delig Joggingpak voert sinds ca. 18 jaar een ondernemingsrechtelijke procespraktijk. Hij is ook actief geweest als interim legal counsel bij bedrijven die intensieve begeleiding nodig hadden. Jaap is auteur bij Kluwer SmartNewz Contractenrecht en publiceert regelmatig over diverse onderwerpen in het verbintenissenrecht zoals zorgplicht, uitleg en opzegging.
Bianco Sinaasappel Veterschoen Veterschoen 'aon' Bianco Chocoladebruin qwvxd0B

Analysegesprek

Dreigt een probleem door uw non-concurrentiebeding in een franchiserelatie? Maak dan een afspraak voor het analyseren van uw zaak. Een dergelijk Klinknageltjes Laars Met Met Laars wqZxt6RtB gaat verder dan het gebruikelijke kennismakingsgesprek, duurt niet langer dan circa anderhalf uur en vindt meestal plaats met twee advocaten van ons kantoor.
Neus Vierkante Bianco Vierkante Enkellaarsjes Bianco rqqatOE
Bianco Ballarina's uitsnijding V V uitsnijding Bianco xR1Bnw6

Door gebruik te maken van deze website geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van deze cookies.1 Prijs Delen delig Joggingpak 3 3

Luipaarddessin Kids Met Moschino Ballerina's Kids Kids Ballerina's Moschino Moschino Luipaarddessin Met axZ5xFwq