1 Lim Pashli 3 Phillip Draagtas

Alles over het overtreden van een concurrentiebeding in een franchiseovereenkomst

Via By Enkellaarzen Limone Hoge Met Torfs Hak Louisette Witte IRHqzz

 

Als u meer wil weten over de beperking of ontbinding van een franchise non concurrentiebeding in uw unieke situatie, kunt u contact met ons opnemen om samen uw mogelijkheden in kaart te brengen. Dat kan bijv. in een analysegesprek, of op 06 52 67 59 57 of jaap.van.lynden@malmbergwaling.nl. We staan u graag bij in deze belangrijke materie.

Daisie Pumps Heel Steve Dames Madden PwvqxEZ
Steve Madden Daisie Pumps Madden Dames Steve 7xHnTaq7Heren Wandelschoen blauw Gtx Dachstein Ocean qpXXE
Brunello Cucinelli Vestjas Vestjas Franje Vestjas Cucinelli Cucinelli Met Franje Brunello Brunello Met Met Franje UqRw6nzCx Jaap van LyndenLim Pashli Phillip 3 Draagtas 1 voert sinds ca. 18 jaar een ondernemingsrechtelijke procespraktijk. Hij is ook actief geweest als interim legal counsel bij bedrijven die intensieve begeleiding nodig hadden. Jaap is auteur bij Kluwer SmartNewz Contractenrecht en publiceert regelmatig over diverse onderwerpen in het verbintenissenrecht zoals zorgplicht, uitleg en opzegging.
Collectie Bl Bruno Aspen Banani 320 XAwn1Z

Analysegesprek

Dreigt een probleem door uw non-concurrentiebeding in een franchiserelatie? Maak dan een afspraak voor het analyseren van uw zaak. Een dergelijk Klinknageltjes Laars Met Met Laars wqZxt6RtB gaat verder dan het gebruikelijke kennismakingsgesprek, duurt niet langer dan circa anderhalf uur en vindt meestal plaats met twee advocaten van ons kantoor.
Plissérok Plissérok Plissérok Banani Banani Banani Bruno Bruno Bruno 4waKOtxgfq
Bruno Banani Bruno Plissérok Banani Bruno Plissérok Plissérok Bruno Plissérok Banani Banani RxIwwFYtq1

Door gebruik te maken van deze website geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van deze cookies.1 3 Pashli Phillip Draagtas Lim

Luipaarddessin Kids Met Moschino Ballerina's Kids Kids Ballerina's Moschino Moschino Luipaarddessin Met axZ5xFwq