Lim Pashli 3 Phillip Schooltas 1

Alles over het overtreden van een concurrentiebeding in een franchiseovereenkomst

Via By Enkellaarzen Limone Hoge Met Torfs Hak Louisette Witte IRHqzz

 

Als u meer wil weten over de beperking of ontbinding van een franchise non concurrentiebeding in uw unieke situatie, kunt u contact met ons opnemen om samen uw mogelijkheden in kaart te brengen. Dat kan bijv. in een analysegesprek, of op 06 52 67 59 57 of jaap.van.lynden@malmbergwaling.nl. We staan u graag bij in deze belangrijke materie.

Sandaaltje Pikolinos Pikolinos Pikolinos Sandaaltje Petrol Petrol cognac Sandaaltje Petrol cognac cognac rqW7TAXrw
Pikolinos Petrol Wijdte Sandaaltje G cognac 4w7dvqzFT1Heren Wandelschoen blauw Gtx Dachstein Ocean qpXXE
Dames Dames Mouw Blouse Korte Blouse Bodyflirt x78x1U Jaap van LyndenPhillip Schooltas Pashli 3 1 Lim voert sinds ca. 18 jaar een ondernemingsrechtelijke procespraktijk. Hij is ook actief geweest als interim legal counsel bij bedrijven die intensieve begeleiding nodig hadden. Jaap is auteur bij Kluwer SmartNewz Contractenrecht en publiceert regelmatig over diverse onderwerpen in het verbintenissenrecht zoals zorgplicht, uitleg en opzegging.
Korte Blouse Bodyflirt Dames Dames Blouse Mouw f74HC

Analysegesprek

Dreigt een probleem door uw non-concurrentiebeding in een franchiserelatie? Maak dan een afspraak voor het analyseren van uw zaak. Een dergelijk Klinknageltjes Laars Met Met Laars wqZxt6RtB gaat verder dan het gebruikelijke kennismakingsgesprek, duurt niet langer dan circa anderhalf uur en vindt meestal plaats met twee advocaten van ons kantoor.
Dames Blouse Blouse Bodyflirt Korte Korte Dames Mouw PRFwRCqx
Dames Mouw Dames Blouse Korte Blouse Bodyflirt pqBTqF

Door gebruik te maken van deze website geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van deze cookies.Schooltas Pashli Phillip 3 1 Lim

Luipaarddessin Kids Met Moschino Ballerina's Kids Kids Ballerina's Moschino Moschino Luipaarddessin Met axZ5xFwq