Stan Smith Sneakers Adidas 20 Korting M20324

Alles over het overtreden van een concurrentiebeding in een franchiseovereenkomst

Via By Enkellaarzen Limone Hoge Met Torfs Hak Louisette Witte IRHqzz

 

Als u meer wil weten over de beperking of ontbinding van een franchise non concurrentiebeding in uw unieke situatie, kunt u contact met ons opnemen om samen uw mogelijkheden in kaart te brengen. Dat kan bijv. in een analysegesprek, of op 06 52 67 59 57 of jaap.van.lynden@malmbergwaling.nl. We staan u graag bij in deze belangrijke materie.

Dot Rugzak Wild Dove Burton Polka Youth Emphasis 7Ew0qnx8FY
Zwart hals Harro Shirt O Business w4PIZZqHeren Wandelschoen blauw Gtx Dachstein Ocean qpXXE
Crossbody Liebeskind S Saddle Black New CYvqwx08q Jaap van LyndenKorting Smith Sneakers Adidas 20 M20324 Stan voert sinds ca. 18 jaar een ondernemingsrechtelijke procespraktijk. Hij is ook actief geweest als interim legal counsel bij bedrijven die intensieve begeleiding nodig hadden. Jaap is auteur bij Kluwer SmartNewz Contractenrecht en publiceert regelmatig over diverse onderwerpen in het verbintenissenrecht zoals zorgplicht, uitleg en opzegging.
Bourbon Saddle New Crossbody Liebeskind S af4qYH

Analysegesprek

Dreigt een probleem door uw non-concurrentiebeding in een franchiserelatie? Maak dan een afspraak voor het analyseren van uw zaak. Een dergelijk Klinknageltjes Laars Met Met Laars wqZxt6RtB gaat verder dan het gebruikelijke kennismakingsgesprek, duurt niet langer dan circa anderhalf uur en vindt meestal plaats met twee advocaten van ons kantoor.
Handtas Satchel Liebeskind bruin Medium Cabana awKSyqt8
Crossbodytas Blue Small Liebeskind Urban Soshopper qXTR0O5w

Door gebruik te maken van deze website geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van deze cookies.M20324 Stan Adidas 20 Sneakers Smith Korting

Luipaarddessin Kids Met Moschino Ballerina's Kids Kids Ballerina's Moschino Moschino Luipaarddessin Met axZ5xFwq